Коли народжу ш дитину
На призволяще не лишай.
Колись прийде розплати днина,
Про це «зозуле,» пам’ятай.
Тоді умиєшся сльозами,
Гіркими, наче той полин.
Краса зів’яне із роками,
Не зупинити часу плин.
Колись назад ти озирнешся,
Позаду юності літа…
Поглянеш в дзеркало й сахнешся,
Там тільки ти і самота.
Там тільки ти, і твоя совість
З докором дивиться в лице,
Навіщо ж ти зробила це?
Свидетельство о публикации №114051005047