***

Усе найкраще, що є в світі
Тобі, я донечко, віддам.
І ясне сонечко і квіти,
І місяць-серп у небі там.

Ось ці хмаринки кучеряві
Цей дощик лагідний рясний.
Дівчину –осінь золотаву,
Чи цвіт привабливий весни.
Аби лиш ти була здорова,
Не знала горя і біди.
Добра наповнена й любові,
Шляхами правди ти їди.


Рецензии