***
Гостями в дім до мене йдуть.
Ріка надій мене несе,
Кудись в незвідану майбуть.
Це тільки спогади, тих днів,
Коли ще юною була.
Було так хороше мені,
Неначе мала два крила.
Це тільки спогади вони,
Квітками в пам’яті цвітуть,
Так пахнуть подихом весни,
Назад – в минуле нас ведуть.
Це – тільки спогади, а все ж,
Частина нашого буття.
Яку завзято ти несеш,
З собою протягом життя.
Свидетельство о публикации №114051004936