Ми з тобою

Ми з тобою дихання одне,
Ми – єдине ціле
Хай лихе усе мине,
Лиш кохання крила
Піднімають в синю вись,
До самого сонця.
Де дві доленьки зійшлись,
На небес долоньці.
Де Всевишній поєднав
І серця, і руки,
Щоб ніхто із нас не знав
Гіркоти розлуки.


Рецензии