Просить донечка мала

- Народи мені сестричку,
Просить донечка мала.
- Їй віддам свою лисичку,
- Що з крамниці принесла.

- Народи, нема з ким гратись,
- Так самотньо, ну, хоч плач!
- Я вже згодна і на брата,
- Подарую йому м’яч.

- Народи, ти чуєш, мамо,
- Щоб не була я одна.
- Всі радіти будуть нами,
- Немов квітами весна.
- Будем бігати й стрибати,
- Замовляю сестру й брата


Рецензии