***

Ніхто не знає із людей,
Що там попереду чекає:
Гроза на землю упаде
Чи сонце засіяє.

Ніхто не знає із людей,
Яка у кого доля:
Відрадно серденьку буде
Чи стрінеться із болем.

Ніхто не відає  із нас,
Чому таке буває?
Приходить горя страшний час,
Ще юним хтось вмирає.

Отож, звертаюсь до жінок,
Нехай народжуються діти.
Вони – то радості вінок,
То – цвіт чарівний літа.


Рецензии