Мальви

Розквітли  мальви
В маминім саду,
Стоять в росі,
Хранителі дитинства,
 Сюди в садок
Я крізь роки прийду,
Коли життя покаже
Нрав тернистий,
Розквітли мальви….
Чисті рушники,
І пахне хлібом,
Під вікном калина,
Так жили прадіди,
Батьки моїх батьків,
Так народилась
Вільна Україна,
Мені болить,
Що ворог на поріг,
Заліз,
Та ні, вже  навіть став хазяйнувати,
Мені болить,
Що згадують фашизм,
І забирають хлопців
Воювати,
Я хочу знов побачити лелек,
В дзьобах лелек,
Маленькі козачата,
Я хочу,
Щоб сміялися усі,
Й  почали знов
Солов’ї співати!
10.05.2014


Рецензии