Я закохана у тебе
Немов сонечко у небо.
Як земля в малу травинку,
Як матуся у дитинку.
Як весна у перші квіти,
Як пташина в жарке літо.
Немов нива в дощ осінній,
Як веселка в обрій синій.
Як стебло в колючу рожу.
Жить без тебе я не можу.
Свидетельство о публикации №114050908263