***

Пригортаю донечку
До своїх грудей.
На віконце сонечко
Промінці кладе.

І чомусь так радісно,
Аж душа співа
І немов перлини ті
На папір слова…
 
Пригортаю донечку,
Мій життєвий цвіт.
Прихилить їй хочеться,
Цей чудовий світ.

Пригортаю лагідно
До свого лиця.
І сердечно дякую,
За цей дар Творця.


Рецензии