***
Аромат ялини.
Дітвори багато,
Сміх дзвіночком лине.
- Ой, яка красуня,
Шепотіли діти.
Та чомусь їй сумно,
Почала тремтіти.
- Ти чого, ялина,
Так невтішно плачеш?
Щось мені дитино,
Заболіло, бачиш?
У моє коріння
Гострий ніж загнали.
І без мук сумління,
З лісу геть, забрали.
Час летить невпинно,
Вже минуло свято.
Понесли ялину,
На смітник вмирати.
Свидетельство о публикации №114050908155