***
Я іду, у перший клас
У світ знань, такий чудовий,
Поведе учитель нас.
Я сьогодні йду до школи,
Як троянда чарівна.
В косах банти кольорові,
Я – красива, як весна.
В небі сонечко сміється
Промінці аж виграють,
- Хай тобі усе вдається,
- І уважна завжди будь.
Вітерець узяв за плечі
Косенята розчесав,
- Хай щастить, тобі, малеча,
У навчанні побажав.
І озвались ліс і поле:
Аж луна скрізь рознеслась.
- Будь слухняною у школі,
- Хай таланить повсякчас.
Свидетельство о публикации №114050908132