***
Бо вони зігрівають душі.
Як водиця цілюща, жива,
Омивають і зло, і байдужість.
Не скупімось на щирі слова,
Що когось позбавляють болю.
Щоб зібрати колись у жнива,
Урожай доброти і любові.
Не скупімось на добрі слова,
Бо для ближніх вони, як ліки.
Як надій чарівні острова,
Що не топлять зневіри ріки.
Свидетельство о публикации №114050908043