***
У моїх очах,
Бо я не зумію
Подолати страх.
Не згаси ти віру
Так, немов свічу.
Бо я диким звіром,
Тоді закричу.
Не згаси любові
У моїй душі,
Бо десь на півслові
Всі помруть вірші.
Я тоді все втрачу
У єдину мить.
Нема віри значить
І не варто жить.
Свидетельство о публикации №114050908016