Нiхто не забутий

Люблю Україну, всім серцем кохаю.
Її з Перемогою, з святом вітаю!
Усіх ветеранів, всіх рідних і близьких,
Загиблим усім я вклоняюся низько.

За стійкість і силу, за мужність, відвагу.
До них моє серце тріпоче поваги.
До всіх, хто відчув це страшеннеє горе,
Хто боліч терпів, і крові бачив море.

Хто був у полоні, хто вірив завзято
В це справжнє, величне, чудовеє свято.
Хто мир здобував і спокійнеє небо...
Ніхто не забутий, в це вірити треба!

                09. 05. 2014 рiк

               


Рецензии