Бродячий кiт

Бродячий кіт
Кому воно потрібне?
Брудне,а злому оку
То й огидне

А він ж не винний,
Що такий
Таким його зробили люди
Що кинули із вулицею «в ринг»

Боротися самому
Проти злого світу
Нема йому куди піти
Нема кому його зігріти.

А він не хоче гинути
Він хоче жити
Без гною у малесенькій душі
У теплій,затишній домівці.


Рецензии