Пробач ворогiв своiх

Пробач ворогів своїх,
Забудь, що вони – вороги,
І клятв не давай страшних.
Усі ми – діти Землі.

Пробач сліпоту і глум,
Пробач неприховану лють.
Не варто згортатися в сум,
В епохи, що сльози ллють.

Пробач свою правоту,
Пробач все, що сильно болить,
Дозволь собі Чистоту
Й Радість – Любов’ю світить.

Пробач ворогів своїх
За те, що не Люблять Життя,
За те, що ввійшли у гріх –
Любов не впускають в серця…

09.05.2014


Рецензии