Я знов поспiшаю i знову угору

Я знов поспішаю і знову угору.
Ти тихо спускаєшся вниз.
У мене попереду – Небо прозоре,
У тебе – знедоленість скрізь.

Я вірю у Радість, в Любов і їх Силу,
І з ними у Серці живу.
Давно уже склала ти Віру і Крила,
Й сховала у шафу стару.

Я слухаю Душу і чую, як Вітер
Змітає облуду з очей.
Ти знову просіюєш Радість крізь сито,
Не бачиш відкритих дверей.

Я знову шукаю, наповнені Світлом
Й відкриті, в Любові серця.
Ти входиш в перебіг подій, де за змістом
Шанують оману-мерця.

Я знов поспішаю і знову угору.
Ти тихо спускаєшся вниз.
Мені світить Сонце, і Місяць, і Зорі,
Ти чуєш чужий пересвист.

09.05.2014


Рецензии