***

Сердце моє болить за Україну,
Пташкою до неї лине,
Болить і плаче...
Допомогти хоче!
Але ж
Украєно моя!
Мати! Донька! Сестра!
Люди твої хороші,мудрі,
До праці і творчості
здатні!
Ви повинні самі
з тим горем розібраться-
З тою мрякою
завзятою...
Розігнать її,
розп*яти
І братів
по крові,
розуму і
Честі,
ні
не вибирать-
ЗНАТЬ,
НЕ ЗАБУВАТЬ!
Правду  в лице
ПоБачить!
ПоКазать!
 На Небі,
На Землі,
В Заповіті
РОДУ
Записано!


Рецензии