Поговори зi мною
Десь там, всередині, болить...
Не допоміг той діалог із небесами,
Серце то б'ється, то стає на мить...
З вітром заручена, повінчана з дощем,
У листопад осінній погляд закохався.
Так боляче, що цим похмурим днем
Я гірко плакала, а місяць усміхався...
Навіщо злодії поцупили мій сон?
Невже цим крадіям свого замало?
Напевно, перетнули вже кордон
І, як товар, наступному продали...
Я божеволію, лікуй, лікуй словами,
Поговори зі мною, тільки не мовчи.
Сьогодні є, а завтра вже не з вами,
Тож говори, благаю, не мовчи...
Свидетельство о публикации №114050800590