Колись ти любив джаз
Колись ти любив рок.
Ти легко сприймав жарт.
Ти звично торкався зірок.
Колись ти злітав в Синь
Крізь будні простих слів
І не відміряв сім
Разів, щоб відрізати біль.
Колись ти любив сміх,
Частіше казав «так»,
Не знав, що таке гріх,
Не відав, як множити страх.
Колись ти любив джаз.
Колись ти любив Світ.
Ти вільним жив, мов птах,
Любов’ю світився твій слід.
Колись ти любив джаз…
07.05.2014
Свидетельство о публикации №114050805392