Думки принишкли, iх немаe
Тріо І.Сідаш – Ю.Нацвлішвілі – Т.Козак і Г.Паршин,
Майстер Клас, Київ
Думки принишкли, їх немає.
Ритм полонив усе Єство,
Що тихо шепче, і співає,
І пританцьовує бібоп.
То вниз, то вгору краплі-ноти.
То завмирає, то дрижить,
Наповнене, як медом соти,
Усе Любов’ю, бо – звучить.
Свобода ллється Світлом денним,
Тире і крапками Ночей.
Мотиви Джазу живлять вени
І синь закоханих очей.
На дотики сміються струни,
На клавішах тріпоче сміх.
Тонкі і сильні пальці-руни
Викреслюють Любов’ю Світ.
Густим звучить блискучий вигин,
Або зривається в фальцет.
З надією кидає мриги
До клавіш клапанів букет.
Чарівна паличка лоскоче
І пестить ритмами доріг
Суть барабанів. І пророче
Стримить над Джазом ментор-гриф.
07.05.2014
Свидетельство о публикации №114050805378