***
Приходиш ти у мої сни.
І відступає темінь ночі,
І пахне подихом весни.
Як закриваю свої очі
Твій відчуваю дотик рук
Від щастя плакати я хочу,
Здолавши тисячі розлук
Тепер безмежно я щаслива,
Як в час дощу врожайна нива,
Напившись досхочу води.
Свидетельство о публикации №114050709116