Каяття

До Бога - крок, маленький крок,
Єдиний крок і - ціла вічність,
А палець тисне на курок
І -  спалах, постріл, потойбічність…
І неминуче каяття,
І божевілля від провини:
Ти обірвав, украв життя
Такої ж, як і сам, людини!


Рецензии