Солодкi сни
Сонце сяде десь години за пів.
Вітру напрямок південно-західний.
Музика, не розрізнюєш слів...
Піною хвилі ноги ласкатимуть,
Не поспішай, зупини цей момент.
Одна за одною краплі солоні стрибатимуть.
На згадку кинеш у море цент.
Засмаглі люди, крізь посмішки, посмішки,
Намиста з квітів, багаття й пісні...
В молоці теплого меду домішки...
Хай насняться солодкі сни.
Свидетельство о публикации №114050700740