Втрати

Будуть жалібно кричати
В небі журавлі,
Будем втрати рахувати
Ми на цій землі.

Вдінуть верби зелен – шати,
Забуяє хміль.
В травні втрати рахувати –
То великий біль.

Стане воду з річки брати
Райдуга крильми
І заплаче бідна мати
Гіркими слізьми.

Смутком виповзуть із хати
Спогади –жалі…
Плачуть верби…плаче мати…
Тяжко на Землі...


Рецензии