***

Не злетить за тобою душа
І не зробить нога, ані кроку,
Лиш надії пусті залишав
Я ж, кохала тебе, у ті роки.

Я ж кохала тебе, над усе,
Я ж кохала тебе, усім серцем.
І не думала, що принесеш,
Лиш пуд солі впереміш із перцем.

Я ж не знала тоді, ти повір,
Що на двох не одна у нас доля.
Що підступний життєвий цей вир,
Подарує геть різні нам ролі.


Рецензии