***
Це сонцем сповиті широкі поля.
Моя Україна – красуня дівчина,
У цілому світі - найкраща земля.
Моя Україна – це ріки і гори
У небі нічному сіяючі зорі.
Моя Україна, як в лузі калина,
Вона, наче ненька у мене єдина.
Моя Україна – квітучі сади,
Тараса Шевченка величні сліди.
Терплячий і мудрий трудящий народ,
Такий милозвучний Дніпрових шум вод.
Моя Україна – ліси і долини,
Міцна й нерозлучна велика родина.
Моя Україна – це мова чарівна,
Моя Україна – казкова царівна.
Моя Україно, моя Батьківщино,
За тебе я щиро молюся щоднини.
Щоб більше не знала печалі й біди,
Під Божим покровом була ти завжди.
Свидетельство о публикации №114050705678