Весна приходить

Весна приходить довгождана
Нарешті тануть вже сніги
Несе нові нам сподівання,
Додавши сонця і снаги.

Летять, як птахи мої мрії
Стукочуть в шибку  «Відкривай».
Зима позаду, я радію,
Прокиньсь від сну, мій рідний край.

Прокинься ненько – Україно,
Умийся в крапельках роси.
Незламна й сильна ти віднині,
Минули вже лихі часи.

Як ніч минули всі незгоди,
Вітри буремні й холоди.
Вставай, мій втомлений народе,
Навстріч весні  сміливо йди.


Рецензии