у каждого есть право

Кожен має право на кохання,
Саме того мати або саме ту.
На невдачі, спогади і сподівання,
Іноді - на самоту...

Кожен має право помилитись,
Свої думки мати право є.
Кожен може іноді журитись,
Та й мовчання в кожного своє...

Кожен має право мати вибір,
Обирати путь свого життя.
Хтось шукає в цьому власний вимір,
Хтось шукає власне майбуття.


Рецензии