Вам никто никогда... UA
Усю зраду та кров на землі,
Це життя нічого не значить?!?
Вам не виграти цієї війни.
Для вас сонце погасне назавжди
Вас не приймуть ні Бог, а ні чорт,
Будуть прокляті усi вашi газди,
Що здійснили ворожий ескорт.
Ваші діти хай вмиються кров'ю,
За батьків, що за гірше чортів,
Вам не змити це навіть водою,
Не прибрати з людських почуттів.
Батьківщину продати не важко,
Навіть душу віддати - дарма,
Тільки люди платитимуть тяжко,
За цi вашi iноземнi ярма.
Кляті вороги, нікчемні повії,
Як не соромно казати брехню,
Хто навчав вас рушити мрії -
Разом з вами придати вогню.
Вона сильна, але не єдина,
Бо «свідомість» її з'їла на жаль,
Мені прикро, моя Україно,
Переповнена твоя вже грааль…
Свидетельство о публикации №114050700407