Мрiю не спинити

Не владу з думками я,
в дивній круговерті
чую, як з-під ніг земля
мчить кудись в безсмертя…

Час по колу йде вперед
суєта ж бентежить.
Кажуть: Вічність лиш без меж…
У ЇЇ мережі
павутинкою лечу
залишаю миті…
Моя пристрасть – цілий світ!
Мрію не спинити.


Рецензии