Бiда, що не влiзае в горщик

Анекдоти старi непоганi,
Бо без них не куеться залiзо,
Навiть горщик намазав сметаною,
А "бiда"застряе i не лiзе...

На село сiли свадьби:бо осiнь.
Батько каже:"Iван,схаменися!-
Приносить в дiм зарази не прОшу,
Тобi,бовдуре,треба жениться!"

"Пiдскажiть,як женитьcя,будь ласка?
От думок головою облiз...
-"Для кохання потрiбна та смазка,
Ти за нею у погрiб полiзь!"

Може правив Iваном той бiс,
Бо"бiда" та тверда,як залiзо...
Мать,не ту вiн сметану принiс:
Бо"бiда" у той горщик не лiзе...


Рецензии