шлях вгору

Не бійся рухатись вгору
Через темні,суворі ліси
Вирвавшись з темряви
Пізнаєш волю
Волю і силу своєї душі.
Не бійся упасти
Піднявшись,продовжи свій шлях
Якщо тебе вкусить біда
Зціп зуби.
І далі,угору!
Подалі від ночі,від темного дня.
Ти зможеш,ця стежка твоя.
…………………………………………..
Ти змінишся.
Дорога важка.
Але варта.
Варта усього твого життя.


Рецензии