На травневу трагедiю Одеси

Бійка… Скорбота тече нескінчена.
В ночі травневі заплакав прибій.
Місто зґвалтоване, як наречена,
Кимось. А де ж захисник,- Парубій*?

Місто весняне сльозами умилося.
Замість кохання, там розпач та кров.
Мати чиясь сумувати лишилася!
І, що тепер? Де це скоїться знов?

Вибач мені, ти, перлино південна!
І співчуття моє місту-герою,
Що наша влада морально злиденна,
Бо припустила таке над тобою.



*) Людина з цим прізвищем очолює Раду національної безпеки та оборони України.



06.05.2014 р.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.