Малюэ...

Дощ невгамовний, цілу ніч
завзято стукає у шибку
він не загрожує нічим,
лякає тільки нишком, трішки…
Без слів крокує світом дощ,
і не втече від Долі більше…

З бриньливим звуком на даху
новітнім почуттям дивує,
ладнає музику свою –
дощ з вітром в відчаї танцює,
немов тікає за кордон,
де іншим світ вже намалює…


Рецензии