Сонет восени

Осінній сонет

Дивовижна пора. Іще літають бджоли,
Та раптом відчувається мажорний,
Хоча й сумний осінній листопад.


Після дощу

Я зберу всі поламані квіти.
Хай в долонях зігріють мене.
Неціловані сонцем, побиті...
Сумно пахнуть поламані стебла:
"Хочем жити!"


Рецензии