Не згадувать тебе...

Не згадувать тебе. Яке блаженство.
Не згадувать про тебе і про вас.
Це помста. Це маленьке божевільництво.
Це відпочинок від ураз.

Не згадувать. Полежать в нерухомості.
"Про тебе" - не дорівнює "про вас".
А чорна ніч не відчува самотності -
Іще про тебе простір не погас.


Рецензии