Свецiць сонейка...

Свеціць  сонейка яскрава
І  смяецца так  ласкАва!
Раздае   ўсім  усмешкі,               
Каб цвілі у сэрцы кветкі, 
Каб  дарылі мы каханне
І  дзівоснае  спатканне,
Каб глядзелі шчыра ў вочы
Ды спявалі  аж да ночы,
Каб  былі мы рады сонцу
У цудоўнай той старонцы!


Рецензии