Усе навкруг завмерло...
Від місяця осяянням холодним.
Та мрію про кохання я даремно,
Вдивляючись у місяць з позолоти.
Усе навкруг завмерло і не диха.
Як в казці, не живе все, а існує.
І повний місяць хвилі білі стиха
Ллє на невидимі душевні струни.
Свидетельство о публикации №114050409742