Снiг на ввесь свiт...

колюча сніжна завірюха,
проймає холодом… мете…
аж очі сплющує, я слухав,
як небо сіро-голубе
хитає вітер, мов сердитий,
на цілий світ… не забаривсь,
збиваючи мене із ніг,
завіяв до кохання стежку,
розлігся сніг, ще вище стріх…


Рецензии