Обними Об йми

Обійми мене,між сотнями ночей,
І не треба ніяких подарунків,
Мені досить,-твоїх очей,
Серед наших ночей незабутніх.

Обійми мене,немов в останнє,
І нехай повністю все згорить.
Коли поруч- ти,все не звичайне,
Я ціную з тобою кожну прожиту мить.

Обійми мене,ніби в останній раз,
Так,як ніхто більше не зможе.
Це лиш мить,і минає час,
Як без тебе,я жити зможу?

Обійми мене,і ніколи не відпускай!
Нас лиш двоє у всьому світі,
Я готуватиму тобі щоранку-чай,
Житимо удвох,в нашому мікросвіті!


Рецензии