Це лише оголена рука

Це – лише оголена рука,
Лінія оголеного тіла,
І – тендітність терпка, та легка,
Ніби Птаха з гілочки злетіла.

Ніжний оксамит прожитих літ
У торканнях теплого повітря.
Не перевернеться нині Світ,
Бо ж твоя Любов у нім розквітла.

Це – лише пронизливість звучань,
Перепади тонкого й густого,
Й ненаситність щемних сподівань,
І вертання на свою Дорогу.

04.05.2014


Рецензии