Бiльш нiкого

У проваллі бажання вчорашнього 
не збагнув про тривогу сьогоднішню.
У безтямі спинивсь, божеволію,
чужі маски-обличчя довкола…
Посланець мені мрія, про завтра,
підкоряюсь умить їй, в азарті
обертаюсь до себе самого,
граю долю свою, більш НІКОГО…
Час у розпачі мчиться безмовно,
розпізнати в нім маєм себе ми.
Догоряє свічею від втоми –
день за ніччю біжить невгамовно,
а ми разом жадаємо бути…


Рецензии