Нам потр бна над я!

Нам потрібна надія.
Надія, на краще майбутнє.
Нам потрібна людина,
Яка зробить,нарешті,щось путнє!

Нам потрібне- сонце,
Мирне небо над головою,
Нам потрібно відкрите віконце,
У яке,не залітатиме куля.

Нам потрібне- повітря,
Без отруйного газу.
Нам потрібне- подвір'я
У якому не ходитимуть у протигазах.

Нам потрібне- життя,
Всі ми жити у мирі бажаєм!
Нам потрібне життя,
Разом ми все подолаєм!

Нам потрібно- бути добрішими,
Потрібна нам всім допомога!
Будьте,люди,-щирішими!
Миру потрібна підмога.


Рецензии