Молитва Взыскание погибших

Если в дом пришла беда,
Обращаемся к молитве.

А ведь в нашем доме, на
Нашей Планете, тоже ведь
Беда.

И беда ведь та большая,
Гибнут люди.

Вот молитву предлагаю.

Так помолимся Друзья и
Попросим Богородицу оказать
Помощь всем погибающим.

Русский народ с незапамятных времен
свято верит во всесильную помощь Пресвятой Богородицы
и уповает на Нее, как на последнюю надежду
погибающих людей.

Обращают такие молитвы к Ее иконе
«Взыскание погибших».

Последний владелец иконы овдовел и был на пороге нищеты.

Усердная молитва Пресвятой Богородице спасла его
от отчаяния и устроила судьбу его дочерей-сирот.


О Пресвятая и Преблагословенная Дево,
Владычице Богородице!

Призри милостивным Твоим оком на нас,
предстоящих пред святою иконою Твоею
и со умилением молящихся Тебе;
воздвигни нас из глубины греховныя,
просвети ум наш, омраченный страстьми,
и уврачуй язвы душ и телес наших.

Не имамы иныя помощи, не имамы иныя надежды,
разве Тебе, Владычице.

Ты веси вся немощи и согрешения наша,
к Тебе прибегаем и вопием:
не остави нас Твоею Небесною помощию,
но предстани нам присно и Твоим неизреченным
милосердием и щедротами спаси и помилуй нас,
погибающих.

Даруй нам исправление греховныя жизни нашея
и избави нас от скорбей, бед и болезней,
от внезапныя смерти, ада и вечныя муки.

Ты бо, Царице и Владычице, Скорая Помощница
и Заступница еси всем притекающим к Тебе
и крепкое прибежище грешников кающихся.

Подаждь убо нам, Преблагая и Всенепорочная Дево,
христианский конец жития нашего мирен и
непостыден и сподоби нас Твоим ходатайством
вселитися в Обителях Небесных,
идеже непрестанный глас празднующих радостию
славит Пресвятую Троицу, Отца и Сына и Святаго Духа,
ныне и присно и во веки веков.

 Аминь.


Рецензии