Я люблю тебе закритими очами

Я люблю тебе- закритими очами,
Мить,лиш тільки мить,
між нашими ночами.
Забуто все, і мрії ті,
Є тільки я, є тільки ти.

Я люблю тебе,-
і це відчуття неймовірне,
Між хвилинами десь загубились ми.
Чуєш?Тут музика лине,
Сподіваннями надихає мене.

Я люблю тебе- між нами години.
Наші почуття підіймаються вверх,
І прекрасна та мить,
ті хвилини,-
коли я,відчуваю тебе.

Я люблю тебе- скрізь
Де б не був ти,
Не чурайся почуття цього,
Ми з тобою,коханий,-
Одне.Єдине.
Ми-частина світу всього.


Рецензии