Цветочная встреча

Влітку зустрілись в квітучій алеї
Червоні троянди та білі лілеї.
Мереживом у небі хмарки пропливали.
До тієї алеї ми з тобою завітали.
Завітали, тай згадали, як судилось нам любить,
Задивилися, як квітка кольором вогнить.
Влітку зустрілись в квітучій алеї
Червоні троянди та білі лілеї.


Рецензии