Три сестри

Ніч яснішає і вітерець стиха.
І зірочки сильніше сяють.
А мрії, як невіданні птахи,
До них сполохано злітають.

Лунає пісня чарівна, нестримна
Про те, як повернулись знов
Три сестри, дива спасіння:
Віра, Надія та Любов.

Цієї ночі довго не засну,
Бо буду думать знов і знов
Про ніч, про пісню чарівну
І про мою любов.


Рецензии