Йду до Тебе

Втомилася, не чую ніг…
Пусти на Батьківський поріг.
До Тебе йду усе життя,
Через гріхи і каяття…

Пробач мені по колу біг.
Пусти на Світлий Свій поріг.
Знесилена в важкій дорозі,
Без підтримки йти не в змозі.

Єдиний Ти, усе на світі бачиш,
Все зрозумієш і пробачиш.
Прохаю в Тебе Духа сили,
Любові, Віри і Надії.


Рецензии