З 8 Березня

Хай перші проліски
Вам принесуть нові надії,
Весняне сонечко – тепло,
Здійсняться заповітні мрії,
В душі панує радість і добро.

Хай поруч з вами завжди
Будуть тільки гідні люди,
Дарують свою шану і любов;
Небо ясним і мирним буде;
Кохання в серці не згаса вогонь.

Взаємність вашим почуттям
Хай буде завше нагородою.
Близьких радуйте своїм життям,
Своєю ніжністю і вродою.


Рецензии